Inloggen

Op onze nieuwe woonzorgcampus

 

Wil jij aan de slag op onze nieuwe woonzorgcampus Sint-Pietersmolenwijk?

Je hebt het waarschijnlijk al eens zien passeren of je bent ons misschien komen bezoeken tijdens Dag van de Zorg: wij openden een nieuwe woonzorgcampus in Sint-Pieters, het grootste in Brugge. Ondertussen zijn alle medewerkers, bewoners en kinderen van WZC Minnewater en KDV Het Stampertje verhuisd en nemen zij de tijd om zich te settelen op hun nieuwe woon- en werkplek. Vanaf oktober 2023 gaan we het woonzorgcentrum geleidelijk aan uitbreiden, zowel in bewoners als in personeel.
Er zijn namelijk dubbel zo veel kamers in WZC Sint-Pietersmolenwijk als in WZC Minnewater en om dubbel zo veel senioren een warme thuis te kunnen bieden, hebben we natuurlijk nood aan heel wat extra medewerkers.

Wil je graag deel uitmaken van dit nieuwe verhaal? Hieronder lees je de verschillende opties:

Aan de slag als zorgkundige of verpleegkundige

Zorgkundigen of verpleegkundigen kunnen nu al solliciteren via volgende vacatures:

Aan de slag als polyvalent medewerker

Heb je interesse in een job als polyvalent medewerker, dan moet je solliciteren op de vacature. Deze vacature staat niet altijd open, maar komt wel regelmatig online.
Onderaan deze pagina kan je ook klikken op de knop 'ik wil op de hoogte blijven' en dan krijg je automatisch een mailtje wanneer er een vacature vrijkomt.

Aan de slag in een andere discipline

Voor alle andere functies worden er binnenkort selectieprocedures opgestart en zullen er dus ook vacatures online komen. Hou zeker onze jobsite in de gaten!
Onderaan deze pagina kan je ook klikken op de knop 'ik wil op de hoogte blijven' en dan krijg je automatisch een mailtje wanneer er een vacature vrijkomt.

 

Dag van de Zorg 2023

Verhuis van WZC Minnewater naar de nieuwe campus

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE VACATURES

Ik wil op de hoogte blijven!
Mintus gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.