Inloggen

In ons nieuwe woonzorgcentrum

 

Wil jij aan de slag in ons nieuwe woonzorgcentrum Sint-Pieters Molenwijk?

Dit gloednieuwe woonzorgcentrum opent de deuren op 2 mei 2023. Op die dag verhuizen alle medewerkers van ons woonzorgcentrum Minnewater mee naar het nieuwe gebouw.
Zij nemen vervolgens even de tijd om zich te settelen op de nieuwe woon- en werkplek en vanaf oktober 2023 gaat het woonzorgcentrum geleidelijk aan uitbreiden.
Er zijn namelijk dubbel zo veel bedden in WZC Sint-Pieters Molenwijk als in WZC Minnewater. Om die dubbele capaciteit gevuld te krijgen, hebben we natuurlijk nood aan heel wat extra medewerkers.

Wil je graag deel uitmaken van dit nieuwe verhaal? Hieronder lees je de verschillende opties:

Aan de slag als zorgkundige of verpleegkundige

Zorgkundigen of verpleegkundigen kunnen nu al solliciteren via volgende vacatures:

Je kan onmiddellijk aan de slag in WZC Minnewater, waar op dit moment al de nieuwe teams gevormd worden voor WZC Sint-Pieters Molenwijk.

Is WZC Minnewater voor jou moeilijker bereikbaar? Geen probleem, dan kan je aan de slag in WZC Sint-Pieters Molenwijk in mei 2023 of later.

Aan de slag als polyvalent medewerker

Heb je interesse in een job als polyvalent medewerker, dan kan je nu al solliciteren voor de vacature van polyvalent medewerker bij WZC Minnewater.
Deze vacature komt regelmatig online, dus hou zeker onze jobsite in de gaten. In het tabblad 'vacatures' kan je ook klikken op de knop 'ik wil op de hoogte blijven' en dan krijg je automatisch een mailtje wanneer er een vacature vrijkomt.
Je werkt dan nog tot eind april 2023 in WZC Minnewater in het centrum van Brugge en verhuist dan vanaf mei mee met alle bewoners en collega's naar het nieuwe gebouw in Sint-Pieters.

Heb je geen interesse om nu al aan de slag te gaan in WZC Minnewater en wil je onmiddellijk opstarten in WZC Sint-Pieters Molenwijk? Dan heb je nog even geduld nodig!
Hou vanaf april 2023 dan vooral de jobsite in de gaten en solliciteer dan op de vacature voor polyvalent medewerker bij WZC Sint-Pieters Molenwijk.

Aan de slag in een andere discipline

Voor alle andere functies worden er binnenkort selectieprocedures opgestart en zullen er dus ook vacatures online komen. Hou zeker onze jobsite in de gaten!
In het tabblad 'vacatures' kan je ook klikken op de knop 'ik wil op de hoogte blijven' en dan krijg je automatisch een mailtje wanneer er een vacature vrijkomt.

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE VACATURES

Ik wil op de hoogte blijven!
Mintus gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.