Inloggen

Een geslaagde verhuis voor WZC Minnewater

Wij laten jullie graag weten dat de verhuis van WZC Minnewater naar onze adembenemende campus Sint-Pietersmolenwijk een groot succes is geweest!

Onze campus is voorzien van het grootste woonzorgcentrum van Brugge, een gastvrij dagcentrum en een hartverwarmend kinderdagverblijf, allemaal onder één dak.

Om dit alles te verwezenlijken, hebben we jouw talent en passie nodig. Dankzij de uitbreiding van onze faciliteiten hebben we vele nieuwe vacatures beschikbaar op onze campus. Of je nu een ervaren zorgverlener bent of een frisse start wilt maken in de zorgsector, er is een plek voor jou bij Mintus!

Maar laten we even stilstaan bij de verhuis zelf. Onze medewerkers en bewoners hebben samen een onvergetelijke reis gemaakt van de sfeervolle binnenstad van Brugge naar onze prachtige nieuwe campus. En we hebben alles vastgelegd in een betoverend filmpje! Neem hieronder een kijkje en proef de warmte, de vreugde en de samenhorigheid.

Bij Mintus creëren we niet alleen een thuis voor onze bewoners, maar ook voor jou als medewerker. We bieden een ondersteunende werkomgeving waarin jouw groei en ontwikkeling centraal staan. Bovendien hebben we een aparte pagina op onze website gewijd aan de vacatures op onze nieuwe campus, waar je meer informatie kunt vinden over de beschikbare functies: https://werkenbij.mintus.be/in-ons-nieuwe-woonzorgcentrum.html 

Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van iets buitengewoons? Om te werken in een omgeving waar warmte, zorg en professionaliteit hand in hand gaan? Kom dan naar Mintus en laat jouw talent schitteren op onze prachtige woonzorgcampus.

Maene
137
7 June 2023

Nieuws & events

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE VACATURES

Ik wil op de hoogte blijven!
Mintus gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.