Inloggen

Dag van de huishoudhulp

"Mintus: mijn warme thuis in iemand anders' huis"

Op 20 juni vieren we jaarlijks de dag van de huishoudhulp.
Bij Mintus vinden we het belangrijk om onze medewerkers formeel erkenning te geven voor wat zij elke dag opnieuw verwezenlijken als onzichtbare kracht binnen onze organisatie. 
Dagelijks rekenen honderden gezinnen op onze poetshulpen en dat verdient oneindig veel respect. De job van huishoudhulp houdt zoveel meer in dan enkel poetsen. Voor de klanten wordt niet enkel het huis, maar ook het leven op orde gehouden. Senioren die door onze hulp langer thuis kunnen wonen, zorgbehoevenden die we helpen met de huishoudelijke taken die moeilijker zijn (geworden), ouders die meer tijd krijgen voor hun kinderen… voor al onze klanten is de dagelijkse inzet van onze medewerkers bijzonder waardevol. Dat verdient niet alleen een attentie, maar ook...een feestje!

Op vrijdag 17 juni organiseerde de dienst Thuishulp daarom een Italiaanse avond voor de huishoudhulpen en het poetspersoneel. Op het terras van WZC Ter Potterie konden onze medewerkers genieten van een aperitief, verfrissende drankjes, pizza à volonté en een zomers dessertje aan de ijskar. Er werden mooie herinneringen vastgelegd op de gevoelige plaat en de sportievelingen konden hun balbehendigheid demonstreren aan de voetbaldarts.

Wil je samen met deze fantastische collega's ook dagelijks het verschil maken voor onze klanten? Aarzel dan zeker niet om op onze vacature te reageren via de volgende link!: vacature huishoudhulp.

Wij kijken er naar uit om jou te leren kennen!